DF: Regeringen formår ikke at styre flygtningesituationen


DF: Regeringen formår ikke at styre flygtningesituationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk Folkepartis Martin Henriksen anklager regeringen for at have mistet overblikket over flygtningesituationen og for ikke at kunne styre situationen.

Det er et udtryk for, at regeringen har mistet overblikket og ikke formår at styre flygtningesituationen, når Rigspolitiet ikke længere kan komme med opgørelser for antallet af migranter og flygtninge, der kommer ind i Danmark. Det mener Dansk Folkepartis udlændingeordfører Martin Henriksen (DF)

- At politiet opgiver at opgøre tallene med den begrundelse, at de ikke har overblik, er en ærlig, men også en skræmmende begrundelse. For det er også et tegn på at regeringen ikke har overblik, og ikke formår at styre situationen, og det er naturligvis problematisk. Jeg så dog gerne, at politiet fortsat kom med tallene, omend jeg anerkender, at man kan sætte spørgsmålstegn ved om de giver et fuldstændig retvisende billede, siger Martin Henriksen.

Rigspolitichefen Jens Henrik Højbjerg forklarede i en pressemeddelelse lørdag formiddag, at det ikke er muligt for politiet at kontrollere alle, der rejser ind i landet. Martin Henriksen mener, at regeringen har manglet gennemslagskraft.

- Regeringen har ikke for alvor i den aktuelle krise sat sig igennem, og krævet, at der kom styr på situationen. Der har været enkelte lyspunkter eksempelvis da kontrollen i Rødby blev strammet, og så også det faktum, at rigtig mange migranter på grund af asylstramningerne og informationskampagner ikke vil være i Danmark. Det er positivt, for tænk hvis alle de mennesker søgte om asyl. Så ville asylsystemet bryde sammen, og det ønsker ingen.«

Tusindvis af flygtninge og migranter har siden søndag krydset den dansk-tyske grænse, og det bekymrer Martin Henriksen, at der ikke er styr på tallet.

- Ingen ved hvor mange illegale indvandrere, der vandrer rundt i Danmark, og ingen i regeringen eller i andre partier for den sags skyld er tilsyneladende interesseret i at vide det. Jeg finder det foruroligende, at den politiske vilje til at sikre landet er så svær at få øje på. Man må sige, at der er plads til forbedringer, siger Martin Henriksen.

DF: Regeringen formår ikke at styre flygtningesituationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce