DF: Politikere holder for lang ferie


DF: Politikere holder for lang ferie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det skal være slut med fire måneders sommerferie for folketingsmedlemmer.

Det mener Dansk Folkeparti, der gerne så, at politikerne havde bedre mulighed for at arbejde og træffe beslutningerne en større del af året.

- Det hører fortiden til, at folketingsmedlemmer skal have fire måneders ferie, så man kan passe sin gård derhjemme. Jeg savner, at man har mulighed for at handle politisk. Fra juni til oktober sker der nærmest ikke noget af beslutningsmæssig karakter, siger næstformand Peter Skaarup.

Folketingets sommerferie er skrevet ind i grundloven, men Peter Skaarup mener godt, at man kan holde formelle møder alligevel.

Hos Socialdemokraterne har gruppeformand Carsten Hansen også overvejet, om Folketinget arbejder på den rigtig måde.

- Personligt mener jeg, man kunne overveje at afkorte sommerferien, men så gøre ugerne kortere i løbet af året. Det ville betyde meget for dem af os, der er valgt i provinsen, siger Carsten Hansen, som understreger, at det ikke er en ide, han har vendt med partiet.

De lange sommerferier har før været et tema, men hverken SF eller De Konservative kan se nogen grund til at ændre noget.

- Vi holder jo ikke ferie i fire måneder, men har masser af møder, så det tjener ikke noget formål at forkorte den mødefri periode, siger Lars Barfoed (K).

DF: Politikere holder for lang ferie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce