DF: Johanne Schmidt-Nielsen udstiller sin afmagt


DF: Johanne Schmidt-Nielsen udstiller sin afmagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Enhedslisten udstiller sin afmagt ved at angribe Dansk Folkeparti, mener partiformand Kristian Thulesen Dahl.

Der blev ikke lagt fingre imellem, da Enhedslistens politiske ordfører, Johanne Schmidt-Nielsen, fredag indtog talerstolen ved Enhedslistens årsmøde i København.

Her beskyldte hun Kristian Thulesen Dahl for personligt at have solgt efterløn for grænsebomme og for at være skyld i færre pædagoger og hjemmehjælpere.

Men angrebet udstiller et afmægtigt Enhedslisten, siger Kristian Thulesen Dahl.

- Kære Johanne Schmidt-Nielsen, jeg kan forstå, at du bruger dit landsmøde til at udstille din afmagt ved at angribe DF i almindelighed og mig i særdeleshed. Tak for det, lyder det fra Dansk Folkepartis formand.

- Når det handler om jeres afmagt og den stadige ydmygelse af Enhedslisten fra regeringens side, giver dine bemærkninger mig anledning til at komme med et beskedent ønske, påpeger han og fortsætter:

- På et tidspunkt lod Enhedslisten forstå, at man havde søgt råd hos os om, hvordan man skulle få indflydelse som støtteparti. Men det er helt ærligt ved at være lidt pinligt, at folk tror, at vi skulle have rådgivet jer, understreger Kristian Thulesen Dahl.

Regeringspartierne - i al væsentlighed Socialdemokraterne og SF - er siden magtovertagelsen skrumpet gevaldigt, og kernevælgere siver tilsyneladende uophørligt fra partiernes medlemskartoteker.

Vælgere, der ifølge målingerne i stort tal vandrer til Enhedslisten, men som også Dansk Folkeparti får del i. I enkelte målinger har Dansk Folkeparti sågar vokset sig større end Socialdemokraterne.

DF: Johanne Schmidt-Nielsen udstiller sin afmagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce