DF: Ingen grund til ministerstorm


DF: Ingen grund til ministerstorm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skatteminister Kristian Jensen skal tage sig "ganske alvorligt sammen" i fremtiden, mener Dansk Folkeparti. Men han får lov at fortsætte som minister.

Et brud på grundloven bør ikke føre til en ministerfyring.

Det mener Dansk Folkeparti, der støtter skatteminister Kristian Jensen og kalder S-gruppeformand Carsten Hansens krav om skatteministerens afgang for "socialdemokratisk retorik".

- Der er ikke nogen grund til at lave en ministerstorm ud af det her. Det vil vi i hvert fald under ingen omstændigheder medvirke til. Vi er meget glade for, at hele Folketinget er samlet om at formulere kritikken af skatteministeren. Derfor synes jeg, at det er lidt pinligt, at Carsten Hansen farer op som trold af en æske, siger Dansk Folkepartis medlem af Folketingets Præsidium, Søren Espersen, til Ritzau.

I februar fremlagde regeringen en hjælpepakke, der skulle lette byrderne for erhvervslivet ved at udskyde fristerne for betaling af a-skat, arbejdsmarkedsbidrag og moms. Men allerede inden reglerne var vedtaget i Folketinget, administrerede Skatteministeriet efter reglerne. Det har medført særdeles skarp kritik fra Folketingets Udvalg for Forretningsorden.

Søren Espersen nævner, at Kristian Jensen tidligere har fået en "næse" af Folketinget og opfordrer den 37-årige politiker til at tage ved lære i fremtiden.

- Det bør få ham til at tage sig ganske alvorligt sammen. Det tror jeg også, at han har gjort og lært af, siger Søren Espersen.

Spørgsmål: Er et brud på grundloven ikke noget af det alvorligste, man kan foretage sig som politiker?

- Der er tale om, at man her uddeler en meget skarp kritik, netop fordi det strider imod grundloven. Ministeren erkender det og beklager. Statsministeren erkender det og beklager. Så jeg synes, at vi skal lade det blive der på det niveau, siger Søren Espersen.

DF: Ingen grund til ministerstorm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce