DF: Der mangler vækst i Grøn Vækst


DF: Der mangler vækst i Grøn Vækst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For meget hensyn til naturen og for lidt til beskæftigelsen. Det er Dansk Folkepartis hovedkonklusion på regeringens udspil Grøn Vækst.

Regeringens udspil Grøn Vækst tager for meget hensyn til naturen og for lidt til beskæftigelsen. Det er støttepartiet Dansk Folkepartis hovedanke imod det udspil, som regeringen præsenterer i dag.

- Signalværdien om vækst på det grønne område er fin for Dansk Folkeparti, og vi vil også gerne slå et slag for miljøet. Men vi mangler at se på beskæftigelsen i de industrier, der følger af landbruget. Der er kommet 10.000 ekstra arbejdsløse i marts, men man ser ikke nok på, hvad det her kan give af vækst. Udspillet er mere fokuseret på det grønne. Der vil vi gerne justere, så der ikke sker en grøn afvikling på det her område, siger Dansk Folkepartis miljøordfører, Jørn Dohrmann, til Ritzau.

Han frygter blandt andet, at øgede krav til landbruget vil dæmpe slagterier og mejeriers vækstmuligheder.

- Bliver der mindre beskæftigelse hos for eksempel mejerier og slagterier? Det har man ikke nok fokus på, siger han.

Dohrmann glæder sig over, at regeringen lægger op til at hjemtage den fulde EU-støtte til landbruget og over, at man vil have mere økologi.

Dansk Folkeparti støtter, at man omlægger pesticidafgiften, så de mest forurenende stoffer koster mest.

- Men det sker først i fremtiden, og regeringen har ikke et konkret bud på, hvordan det skal gøres. Det er ikke konkret nok, siger Jørn Dohrmann.

DF: Der mangler vækst i Grøn Vækst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce