DF: Alt er vendt og drejet i Løkkes rejsesag


DF: Alt er vendt og drejet i Løkkes rejsesag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk Folkeparti vil ikke vende sten i Lars Løkkes rejsesag, og der er fuld tiltro til statsministerkandidaten

Der er ikke et eneste spørgsmål, der trænger sig på hos Dansk Folkepartis udviklingsordfører, Hans Kristian Skibby, efter at Lars Løkke Rasmussen (V) har fremlagt 206 siders bilag og holdt et over tre timer langt pressemøde i den såkaldte rejsesag.

- Der blev analyseret, vendt og drejet godt, selvom Lars Løkke har en dårlig sag. Pressemødet var bedre end forventet, fordi han lagde bilagene frem, og han fremstod ydmyg, siger Hans Kristian Skibby til Ritzau.

Selvom Lars Løkke ifølge Dansk Folkeparti har "kluntet i det", så skal han fortsat være statsminister, hvis det står til DF.

- Vi har stadig fuld tiltro til Lars Løkke som statsminister. Det ændrer den her sag ikke på, fortæller Hans Kristian Skibby.

Lars Løkke beklagede på pressemødet søndag, at han som formand for klimaorganisationen Global Green Growth Institute, GGGI, havde fløjet på første klasse ni gange, og at GGGI havde betalt en flybillet til Løkkes datter.

Klimaorganisationen har lavet reglerne om i år, så formanden ikke længere må rejse på første klasse, der er den ypperste måde at flyve på med rutefly.

I stedet må Lars Løkke nu maksimalt flyve på business class, og flere journalister spurgte til, om Lars Løkke ville betale forskellen på første klasse og business class tilbage til GGGI. Det afviste Løkke, og Dansk Folkeparti vil ikke blande sig.

- Jeg skal ikke gøre mig klog på, om han skal betale pengene tilbage. Han har tilsyneladende fulgt de formelle regler, siger Hans Kristian Skibby.

Men derfor kan man vel godt betale pengene tilbage?

- Vi andre kan jo vælge at betale en dobbelt fartbøde, hvis vi får en fartbøde. Nu får i 8000 i stedet for 4000. Det spørgsmål vil jeg ikke gå ind i, siger udviklingsordføreren.

Lars Løkke har slået fast, at han personligt vil betale datterens flybillet på 27.000 kroner tilbage til GGGI.

DF: Alt er vendt og drejet i Løkkes rejsesag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce