Cirkusartist styrter flere meter ned fra dødshjul

En artist fra Cirkus Arena slap med skrammer, da han styrtede flere meter ned under forestilling i Aarhus.
Foto: Hans Østergaard

Cirkusartist styrter flere meter ned fra dødshjul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En artist fra Cirkus Arena styrtede søndag flere meter ned under forestilling i Aarhus. Han slap med skrammer.

En artist fra Cirkus Arena styrtede søndag flere meter ned under en forestilling på Tangkrogen i Aarhus, oplyser Østjyllands Politi.

Artisten, Ray Navas, optræder med sin bror i et såkaldt "dødshjul", der svinger rundt i luften i op til syv meters højde.

Under nummeret - der er forestillingens åbningsnummer - slår artisterne blandt andet saltomortaler oven på de svingende hjul, og det var under et rekordforsøg søndag, at det gik galt.

Ifølge politiets første meldinger havde vovehalsen muligvis brækket et ben og et ribben, men ifølge Cirkus Arenas pressechef, Lena Just Lund, har dødshjuls-akrobaten sluppet fra styrtet med skrammer og uden brækkede knogler.

- Han er forslået, men det lader heldigvis til, at han er sluppet heldigt fra det, siger pressechefen.

- Der gik seks minutter fra styrtet, til ambulancefolkene var på stedet. I mellemtiden har vores direktør holdt publikum underrettet om, hvad der er sket, og hvad vi vidste på daværende tidspunkt, forklarer hun.

Flere læger, der var til stede blandt publikum, tilså Ray Navas, som under lægernes vejledning i manegen blev båret ud til den ventende ambulance.

Forestillingen blev ikke aflyst, og Cirkus Arena har ikke hørt om tilskuere, der havde behov for samtaler eller anden behandling efter at have været vidner til styrtet.

Cirkus Arena oplyser, at Ray Navas er blevet udskrevet fra hospitalet igen, og han håber at være tilbage i manegen allerede tirsdag til Cirkus Arenas næste forestilling.

Østjyllands Politi oplyser, at Arbejdstilsynet skal undersøge episoden.

Cirkusartist styrter flere meter ned fra dødshjul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce