Chok: Sussi og Leo med i girafkampagne

Til venstre er det artiklens forfatter iført Leos autentiske scenetøj. Sidste år optrådte samme skribent på sommersiderne iført bar røv og gummistøvler. Ved redaktionens slutning var vi endnu ikke færdige med at diskutere, om dette er et fremskridt. Til højre er det Helle Tingkær, der blandt andet arbejder med udlevering hos Lauritz.com i Odense. Her udleverer hun sig selv i færd med at udleve Sussi-drømmen. Glasfadet i forgrunden er begået af Susanne Strange og doneret af Lauritz.com. Det er - naturligvis - ligesom Sussi og Leos tøj til salg på girafauktionen sammen med en mængde andre mageløse effekter.
Foto: Christian Brandt

Chok: Sussi og Leo med i girafkampagne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udbuddet af varer på Lauritz.com's girafauktion vokser hastigt og i til tider ekstraordinære retninger

Mens vi med tilbageholdt åndedræt venter på onsdag aftens pekuniære kulmination, kan vi konstatere, at udbuddet af giraf-effekter vokser og vokser.

Alt sammen takket være de driftige mennesker hos Lauritz.com og deres forretningsforbindelser.

Noget af det nyeste, der er kommet i puljen, er to stykker tøj, som ved første øjekast måske ikke ser ud af noget særligt.

Men ved nærmere eftersyn viser det sig at have en affektionsværdi af nærmest astronomiske højder.

Jeg har sågar opnået, hvad kun de færreste kan drømme om at opnå. Nemlig at iføre mig det ene af de to stykker tøj. Og jeg kan kun sige, at jeg aldrig har befundet mig nærmere stjernehimlen og den syvende ditto. Ligesom jeg ikke var fri for at føle mig en anelse erotisk opstemt.

Modstræbende tog jeg det af igen, for tøjet er jo tiltænkt det altruistiske giraf-formål og ikke en styrkelse af mit ego.

Bemeldte tekstil er intet mindre end autentisk scenetøj, der har tilhørt noget af det ypperste på det musikalske firmament: Sussi og Leo.

Oprindeligt donerede de to kunstnere tøjet til en godgørende auktion på Lauritz.com, og nu har køberen fra dengang gendoneret det.

Byd ind

Giveren ønsker at forblive anonym, men Stiftstidende kender vedkommendes identitet og afslører den gerne mod slesk tale og god betaling.

Affektionsværdien bliver ikke mindre af, at vi ved, det er Leo selv, der har syet tøjet, som er i jerseystof. Det har ikke girafmønster, men er leopardplettet, og det smager jo lidt af fugl.

I øvrigt medfølger der et postkort med en hilsen, som Sussi og/eller Leo selv har skrevet.

Så der er ikke grund til at tøve et sekund. Byd ind nu! Og det foregår naturligvis hos Lauritz.com.

Klik ind

Hvor stor sympati jeg end har oparbejdet for Lauritz.com og dets altopofrende hjælp med at opfylde vort ædle giraf-formål, så må jeg dog sige, at jeg finder vurderingsprisen på de to stykker stjernetøj en anelse lav. 1000 kr. er på kanten af disrespekt for de unikke kunstneres unikke tøj.

Men I, kære læsere, kan vise Lauritz.com og resten af verden, at de tager fejl. Tøjet er langt, langt mere værd. Klik ind, døm selv og byd så!

Den lille antydning af en kurre på tråden mellem Lauritz.com og mig forsvinder dog som dug for solen, når man tager i betragtning hvor mange andre skønne effekter, det virtuelle auktionshus har skaffet til veje.

Det kan I ved selvsyn konstatere ved at gå ind på www.Lauritz.com og klikke på girafsymbolet i højre side. Og gør lige os, Odense Zoo og jer selv den tjeneste at aflevere et bud, nu I alligevel er der.

Chok: Sussi og Leo med i girafkampagne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce