Charterflyvninger Odense-Bulgarien

Apollo vil til sommer arrangere charterflyvninger til Bulgarien fra Odense Lufthavn.
Foto: Fabien Dubessay/MAXPPP

Charterflyvninger Odense-Bulgarien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Apollo udvider programmet fra Odense Lufthavn

Rejsearrangøren Apollo vil til sommer også arrangere charterflyvninger til Bulgarien fra Odense Lufthavn. I forvejen har bureauet for tredje år i træk planlagt flyvninger til Kreta fra den fynske lufthavn.

- Sidste år var Kreta-rejserne fra Odense de hurtigst sælgende ud af de 10 afgange, vi havde til Kreta fra fire forskellige lufthavne, så der er altså en fornuftig interesse blandt fynboerne for at flyve fra Odense, siger administrerende direktør Jan Lockhart.

Bulgarien-rejserne gennemføres kun i den absolutte højsæson fra 27. juni til 8. august, og prisniveauet bliver det samme, som hvis man flyver fra Billund eller København, oplyser Jan Lockhart.

- Men til gengæld sparer man fra et hvilket som helst sted på Fyn mindst en time hver vej i forhold til at køre til Billund, og dertil kommer et pænt stor beløb på sparet parkeringsafgift i lufthavnen, tilføjer han.

Passagererne til Bulgarien skal flyve med Malmö Aviation i et fly med 100 pladser.

Bulgarien prøvet før

Da Apollo første gang fløj charter fra Odense i 2007, var det netop til Bulgarien, men det blev ikke nogen ubetinget succes.

- Kunderne var ikke utilfredse med rejsemålet, men vores aftale med flyselskabet Hemus Air var ikke særlig god, og passagererne var ikke tilfredse med servicen. Derfor har vi også fundet et andet selskab, forklarer Apollo-direktøren.

Han har fået foretaget en undersøgelse af, hvor kunderne, der flyver fra Odense til Kreta, kommer fra, og det viser sig, at 70 procent bor på Fyn, 20 procent i Trekantsområdet og 10 procent på Vestsjælland.

Jan Lockhart: Den undersøgelse var medvirkende til, at vi turde udvide fra Odense Lufthavn, for hvis vi blot flyttede en masse jyder fra Billund til Odense, kannibaliserede vi bare os selv.

Charterflyvninger Odense-Bulgarien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce