Jess Heilbo bør blive Årets Fynbo på baggrund af sit store arbejde med at genetablere traktørstedet Carlslund, mener indstiller Jacob Høffner.

"Jess Heilbo har gjort en forskel med sit utrættelige arbejde med genopførelsen af Restaurant Carlslund. Jess meldte ud under 24 timer efter den skrækkelige brand den 20. juni 2015, at han straks ville gå i gang med en genopførelsesplan for Carlslund", skriver Høffner blandt andet i sin indstilling. Det gamle traktørsted fra 1871 har betydet meget for byen og for mange odenseanere og fynboer. "I en tid, hvor meget bliver skiftet ud og fornyet, kunne et gammelt, nedbrændt traktørsted i en skov hurtigt blive noget helt andet eller nedlagt, men Jess har fra første dag efter branden kæmpet for, at byen og øen skulle have sit Carlslund tilbage", argumenterer Høffner.

Også "Vikaren fra Helvede", SF-politikeren Karsten Hønge, er blevet indstillet til Årets Fynbo: "Han er en mand, der tør sige, hvad han mener, og som ikke bare klapper ikke hælene sammen, når partiparolen siger noget andet. Det er sådan nogle politikere, vi bør have flere af, både på blå stue og rød stue", skriver Carsten Bryld i sin indstilling.

Også "Rebellen fra Langeland", Ole Sørensen, er blevet indstillet til prisen, fordi han "engagerer sig helt unikt i kampen for hverdagens tabere. Med formidabel succes.", som indstiller Anker Nielsen skriver. 

Læs mere om Årets Fynbo her - og indstil din egen kandidat.

  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Hun fik Faaborg Museum til at blomstre - og nu er hun indstillet til Årets Fynbo

Hun fik Faaborg Museum til at blomstre - og nu er hun indstillet til Årets Fynbo

Troels Mylenberg indstillet til Årets Fynbo

Troels Mylenberg indstillet til Årets Fynbo

Tine Gudrun Petersen indstillet til Årets Fynbo

Tine Gudrun Petersen indstillet til Årets Fynbo