Carlsberg siger farvel: - Vi ønskede ikke at forlade OB

Fra og med næste Superligasæson vil Carsberg være fortid som hovedsponsor for OB. Arkivfoto: Claus Fisker/Scanpix 2016

Carlsberg siger farvel: - Vi ønskede ikke at forlade OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pressechef hos Carlsberg Kasper Elbjørn bekræfter, at Carlsberg stopper som hovedsponsor af OB ved udgangen af denne sæson, ultimo juni 2018, og ikke som planlagt i 2020. Aftaleophøret kaldes en win-win for alle parter.

Når en ny superligasæson begynder efter sommerferien næste år, vil OB's blåstribede spilletrøjer være uden Carlsbergs logo printet over brystet.

Det bekræfter Carlsbergs pressechef, Kasper Elbjørn, efter rygterne onsdag morgen begyndte at svirre, da OB havde annonceret et pressemøde klokken 11.30, hvor klubben vil offentliggøre sin nye hovedsponsor.

- Vi har haft en konstruktiv dialog mellem de involverede parter og har fundet det, vi synes, er en win-win løsning for alle. Derfor stopper vi som hovedsponsor for OB ved udgangen af denne sæson, fortæller Kasper Elbjørn til Fyens.dk.

Dermed stopper Carlsberg to år før ventet. I 2014 indgik OB og Carlsberg en forlængelse af sponsorperioden, som skulle vare frem til 2020. Grundet det bratte aftaleophør forlader Carlsberg ifølge pressechefen boldklubben med en kompensation i bagagen, som Kasper Elbjørn ikke ønsker at uddybe.

I stedet henviser han til pressemødet onsdag klokken 11.30 i Odense Congress Center, hvor OB vil offentliggøre klubbens kommende hovedsponsor, som blandt andet Ekstra Bladet mener at vide vil blive en anden bryggerikoncern, Royal Unibrew.

Ikke første tanke at forlade OB

Ifølge Kasper Elbjørn skyldes sponsor-stoppet, at Carlsberg i første omgang ønskede at komme ud af bryggerikoncernens musiksponsor-aftale med JVB.

- At forlade OB var ikke på bordet i starten, for det ønskede vi sådan set ikke. Men forhandlingerne udviklede sig sådan, og nu er vi kommet frem til denne løsning, som vi alle går tilfredse ud med, siger pressechefen til Fyens.dk.

Carlsberg er foruden OB også storsponsor hos blandt andre Tinderbox, HCA Festivals og Odense Bulldogs.

Kasper Elbjørn understreger i den forbindelse, at stoppet som sponsor for OB ingen indvirkning får for de øvrige fynske sponsoraftaler, som Carlsberg har.

- Det er udelukkende vores aftaler med Odense Sport og Event, der ophører. Generelt er Odense og Fyn en utrolig vigtig region for Carlsberg, og det er da også med en vis vemodighed, at vi er nået frem til denne beslutning, forklarer Kasper Elbjørn.

Carlsberg siger farvel: - Vi ønskede ikke at forlade OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce