Da Fyens.dk onsdag formiddag kontakter pressetjenesten hos Konservative i et forsøg på at få Carina Christensen i tale, er listen over journalister, der gerne vil tale med den nu tidligere kulturminister, allerede lang.

Og opkald til ministerens arbejdstelefon og mobiltelefon giver ikke noget resultat.

Forklaringen er helt naturlig - for ifølge Carina Christensens Facebook-side har hun brugt tiden siden afskeden med Kulturministeriet tirsdag til at sove.

"Har fået sovet ud efter en lang tur hjem fra Vancouver og et hektisk døgn ... Glæder mig nu til at kaste mig over nye politiske opgaver og udfordringer ...", skriver Carina Christensen klokken 11.50 på sin Facebook-profil.

Fyens.dk har forsøgt at få Carina Christensens kommentar til den kritik af hendes indsats som kulturminister, som er kommet fra mange sider, efter hun tirsdag blev erstattet som kulturminister af sin partifælle Per Stig Møller - men som nævnt indtil videre forgæves.

På Carina Christensens Facebook-side er det dog tydeligt, at den tidligere minister også har støtter, som gerne vil rose hende for hendes indsats som kulturminister - og trøste.

"Jeg beklager din afgang som kulturminister. Du har gjort det fint - og jeg sidder stadig med dit "KULTUR FOR ALLE" - som du har invitereret til debat om. Der et ok oplæg til kulturpolitik. Jeg har nogle ønsker - men håber at strategien kan føres videre," skriver Allan Loumann Lissau i en kommentar.

"Beklager den korte tid, du fik til de gode intentioner om kultur til hele Danmark," skriver Villy Dall, mens Dorte Møller-Hansen takker Carina Christensen for hendes tid som kulturminister:

"Du gjorde det godt! Held og lykke med det videre Konservative arbejde," skriver hun.

Troels Nørmark Lund bruger også den positive tone i sin kommentar:

"Hej Karina, op på hesten igen, der skal nok komme noget nyt og spændende til dig."
  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Carina Christensen træder ind i K-ledelse

Carina Christensen træder ind i K-ledelse

Fyret i Seattle

Fyret i Seattle

Carina Christensen var "helt død i øjnene"

Carina Christensen var "helt død i øjnene"