Camilla Broe kræver frihed nu


Camilla Broe kræver frihed nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods afvisning af sin sag risikerer Camilla Broe at skulle sidde fængslet i flere måneder i USA, mens protester behandles. Hun vil derfor fri mod kaution.

Der kan gå lang tid, før danske Camilla Broe kan trække fri luft i lungerne, selvom en byretsdommer i Miami har erklæret hendes sag for ugyldig på grund af forældelse.

Det advarer danskerens amerikanske advokat om og kræver derfor sin klient løsladt mod kaution, så hun kan forlade fængslet for at bo en periode hos en veninde i Florida.

- På trods af Camilla Broes "sejr" og anbefalingerne om at afvise sagen, så kan denne sag fortsat svæve i uvished i flere uger eller sågar måneder, skriver advokat Theresa Van Vliet i et dokument til retten.

Statsadvokaten i det sydlige Florida forventes at protestere mod forældelsen og kan også formelt appellere afgørelsen, og hvis det sker, vil sagen igen trække ud, mener advokaten.

- Frem for at sidde fængslet i den tid kunne Camilla Broe stille en kaution. Hendes frihed kunne begrænses til det sydlige Florida, og hun kunne bo hos sin nære veninde Gitte Rose Bates i Fort Lauderdale, foreslår advokaten.

Ifølge Theresa Van Vliet har hun drøftet muligheden for kaution med anklageren og har fået det indtryk, at anklagemyndigheden vil protestere mod, at Broe kommer fri mod kaution.

Dommer Federico Moreno ved distriktsretten skal nu tage stilling til danskerens krav om frihed.

Camilla Broe kræver frihed nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce