Camilla Broe: Jeg er lettet og vred

Den narkosigtede dansker Camilla Broe kan måske snart blive løsladt fra sit fængselsophold i Florida i USA. En dommer i Miami i USA har erklæret 10 af punkterne i sagen mod hende for forældede, mens de sidste tre punkter i forvejen var forældede. Det oplyser hendes danske advokat, Michael Juul Eriksen.
Foto: KRESTINE HAVEMANN/POLFOTO

Camilla Broe: Jeg er lettet og vred

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Camilla Broe udtrykker fra sin celle i Miami både lettelse og vrede, efter hendes sag er blevet afvist, fortæller hendes søster.

- Hun var meget glad og lettet, mens også gal over situationen.

Sådan fortæller Camilla Broes søster Betina Broe efter en kort telefonsamtale med søsteren, der netop har fået retten i Miamis ord for, at hendes sag om ecstasysmugling fra 1990'erne er forældet efter amerikansk lov.

- Det er ufatteligt, at jeg skulle igennem alt det her, når sagen så bliver afvist, sagde Camilla Broe ifølge sin søster, før hun blev ført tilbage til sin celle.

Trods dommerens beslutning om at erklære Camilla Broes ecstasysag for forældet skal danskeren i første omgang blive på kvindefløjen i fængslet "Federal Detention Center" i Miami.

Hendes amerikanske advokat vil dog i lyset af den seneste udvikling kræve hende løsladt mod kaution, mens anklagemyndigheden har fået en frist på fem arbejdsdage til at appellere rettens afgørelse.
Fakta
- Det er ufatteligt, at jeg skulle igennem alt det her, når sagen så bliver afvist.

Camilla Broe: Jeg er lettet og vred

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce