Café Stiften: Det sagde borgmestrene om tilflytning


Café Stiften: Det sagde borgmestrene om tilflytning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter Rahbæk Juel (S), Odense: - Vi vil gerne hver især have flere borgere og skatteydere til vores kommuner. Jeg tror ikke, du finder en borgmester, der ikke vil det. Vil man ikke det som borgmester, tror jeg, man skal overveje, om man har gang i det rigtige projekt.

Johannes Lundsfryd Jensen (S), Middelfart: - Fyn skal ikke lukke sig om sig selv. Det kunne være fint, hvis man kunne lave nogle strategiske samarbejder på tværs imellem Trekantområdet og Fyn, så man i hvert fald i nogle sammenhænge får nogle flere kræfter og muskler at spille med.

Tonni Hansen (SF), Langeland: - Kan det virkeligt passe, at der er så mange masochister? Det er pinefuldt at skulle igennem denne by (Odense, red.), og det har det været i årevis. Jeg fatter det simpelt hen ikke. De har mulighed for at flytte ned, hvor infrastrukturen er i orden, og hvor der kun er fem kilometer til stranden, og det er på Langeland. Nu er det endda også lykkedes os at få Svendborgbanen til at køre, og det er endda til tiden.

Hans Stavnsager (S), Faaborg-Midtfyn: - Det handler om at spille hinanden gode. Når man ser Fyn og ørerne samlet, er der ikke det, man ikke kan få her. Hvis der kommer nogle, der af en eller anden uransagelig årsag vil bo i en storby, så er det nok Odense, i stedet for at vi forsøger at gøre Faaborg eller Ringe til storbyer.

Peter Rahbæk Juel (S), Odense: Sognerådene døde med kommunalreformen i 1970. Jeg synes, at vi skal vedtage her alle sammen, at nu laver vi også en mental implementering af strukturreformen fra '70 og afskaffer sognerådene.

Café Stiften: Det sagde borgmestrene om tilflytning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce