Byens Ø tilbyder både strand, beachvolley, bordfodbold, minigolf og meget mere, så man kan snildt tage familie eller venner med til en dag i solen. Om aftenen tiltrækker området kajakroere og isspisende kærestepar hånd-i-hånd.

Der er sket meget på Odense Havn de seneste år. Først skød lejlighedskomplekserne op i Promenadebyen, så byggede man Det Nordatlantiske Hus på, der huser både café og kulturhus, og Byens Ø begyndte at blomstre.

Sidste år fik øen endda sin egen strand, så man også i Odense kan få sand mellem tæerne. Næste skridt er et havnebad, der forventes færdigt i 2016.

I dag er den lille ø i Odense Havn proppet med aktiviteter til både store og små, især dem, der kan lide at bevæge sig.

Der er både crossfit for de træningsgale, parkour for de seje, petanque for de rolige, minigolf for familierne, bordfodbold for drengerøvene, beachvolley for strandløverne og en strand for dem, der helst bare vil kigge på. Og nå ja, en legeplads til de mindste.

Om aftenen falder der en anderledes ro over havnen. Her går isspisende kærestepar hånd-i-hånd tur, mens der på trætrappen, der inden længe skal danne grundlag for havnebadet, er rigeligt med plads til picnic, imens solen går ned bag byens ø.

Vender man blikket i den anden retning, kan man desuden holde øje med Jens Galschiøts nedsunkne H.C. Andersen-statue, der kigger først den ene, så den anden vej.

Hvad

En lille ø fyldt med aktiviter. Der er både Nordatlantisk Hus, strand, beachvolley, bordfodbold, petanque, crossfit, parkour, legeplads og minigolf.

Alle aktiviteter, undtagen minigolf og bordfodbold, er gratis.

Hvor

Byens Ø, Odense Havn.

Hvornår

Byens Ø og de fleste aktiviteter er tilgengængelige døgnet rundt

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
1
Kan ikke vinke: Fartelefant har mistet snablen

Kan ikke vinke: Fartelefant har mistet snablen

Fynske seværdigheder: Ringe Museum

Stige Færge: En perle langs kanalen

Stige Færge: En perle langs kanalen