Brugte peberspray på flygtningetog


Brugte peberspray på flygtningetog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Presset på tog med flygtninge blev ifølge politiet så presset, at betjent valgte at bruge sin peberspray.

En betjent fra Syd- og Sønderjyllands Politi har mandag morgen brugt sin peberspray mod en mand i et tog fra Tyskland med cirka 100 flygtninge og migranter.

- Da betjente ville kontrollere de rejsende, opstod der en situation, hvor en enkelt betjent anvendte peberspray mod en rejsende, da presset mod blandt andre en kvinde med børn efter betjentens opfattelse blev farligt, lyder det fra politiet i en pressemeddelelse.

Offeret for betjentens peberspray var tilsyneladende en syrisk mand, skriver en journalist fra den amerikanske avis New York Times på Twitter.

Journalisten, der angiveligt var til stede på toget, har offentliggjort flere billeder, blandt andet ét af en mand med røde og våde øjne. Det var tilsyneladende ham, der blev udsat for politiets peber.

Mandag formiddag har politiet kontrolleret toget på stationen i Rødekro, og alle, der er legalt rejsende, har fået mulighed for at forlade toget, lyder det i pressemeddelelsen.

Det næste skridt for ordensmagten er at transportere gruppen af flygtninge og migranter videre og få indledt deres sagsbehandling.

Blandt andet skal de rejsendes identiteter klarlægges, ligesom det skal noteres, om de ønsker at søge asyl i Danmark.

I det hele taget ser flere politikredse ud til at få en travl start på ugen, efter at flere hundrede flygtninge og migranter kom til landet søndag.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi står med klart den største opgave, efter at 166 ud af de 230, der ankom med færgen til Rødby søndag aften, ikke har søgt om asyl og gerne vil videre til især Sverige.

Brugte peberspray på flygtningetog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce