Brugte avisstandere til salg


Brugte avisstandere til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Står du og mangler en avisholder? Eller måske 1000? Så kommer her et godt tilbud.

Den 30. august udkom gratisavisen Nyhedsavisen for sidste gang. Siden da har avisens standere stået gabende tomme på togstationer landet over. Og det bliver de nok ved med et stykke tid endnu.

Advokatfirmaet Mazanti-Andersen, Korsøe Jensen & Partnere, har ihvertfald ikke gjort noget for at fjerne de mange standere.

- Det er ikke noget, vi har prioriteret særligt højt. Man kan sige det sådan: Enten er der nogen, der køber dem, ellers bliver de stående, fortæller advokat Peter Krarup.

Hvem der skulle aftage de mange standere er dog svært at sige. Hos Fynske Medier er distributionsdirektør Jan Erik Olsen ikke interesseret i de mange avisstandere:

- Vi har de standere til vores gratisavis, 24 timer Xtra, som vi skal bruge, fortæller han.

Hos DSB er de godt trætte af standerne, og hvis ikke boet efter Nyhedsavisen fjerner dem, vil man selv gøre det og sende regningen til Mazanti-Andersen, Korsøe Jensen & Partnere, fortæller DSB Kommunikation.

Men skulle man være interesseret i standerne vil Advokatfirmaet være mere end glad for at sælge til en god pris.

- Standerne har kostet omkring 1000 kr. pr. stk. fra nye af, og mit personlige bud er, at vi er villige til at sælge dem for 100-200 kr, siger advokat Peter Krarup.

Brugte avisstandere til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce