Broes løsladelse hænger i en tynd tråd


Broes løsladelse hænger i en tynd tråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 43-årige dansker Camilla Broe kommer måske alligevel ikke hjem til sin til Danmark. Anklagemyndigheden har bedt om, at hendes løsladelse udsættes.

Den narkosigtede Camilla Broe slipper måske alligevel ikke ud af fængslet i Miami onsdag, sådan som hun ellers håber på. Anklagemyndigheden har bedt om, at hendes løsladelse udsættes, oplyser Camilla Broes danske advokat, Michael Juul Eriksen.

Fredag lukkede distriktsdomstolen i Florida ellers narkosagen mod Broe, fordi dommeren vurderede, at sagen mod hende er forældet. Men det er den beslutning, som anklagemyndighed vil appellere.

- Amerikanerne forsøger at anke sagen, sådan som de har mulighed for. De har bedt dommeren i sagen om at hastebehandle, at løsladelsen udsættes. Vi afventer derfor nu dommerens beslutning, siger Michael Juul Eriksen.

I sidste uge troede både Camilla Broe, hendes familie og Michael Juul Eriksen ellers, at den 43-årige danske kvinde ville kunne rejse hjem til Danmark i denne uge.

- Og det er der stadig gode muligheder for. For et par dage siden fik hun i fængslet besked om, at hendes løsladelsespapirer er i orden, siger Michael Juul Eriksen.

Camilla Broe har siden september sidste år siddet varetægtsfængslet i USA, mens hendes tiårige datter har været i pleje.

Camilla Broe blev i 2003 anklaget for at have deltaget i smugling af ecstasy fra Holland til USA. I maj 2008 sagde Justitsministeriet ja til udlevering, og i september 2009 blev hun fløjet til USA. Siden da har hun været fængslet i Miami, mens retssystemet har vurderet, om sagen mod hende er forældet eller ej.

  

Broes løsladelse hænger i en tynd tråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce