Brian Mikkelsen byder Christmas velkommen


Brian Mikkelsen byder Christmas velkommen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pia Christmas-Møller er på vej til at utroligt comeback hos De Konservative efter tre år som løsgænger.

Pia Christmas-Møllers beslutning om at redde regeringen ved at stemme for 2020-planen fører nu efter al sandsynlighed til et comeback hos De Konservative.

Brian Mikkelsen (K) er nemlig parat til at byde Pia Christmas-Møller velkommen tilbage i Det Konservative Folkeparti, erfarer Ritzau.

Dermed tyder meget på, at Pia Christmas-Møllers hurtige beslutning om at træde til, da Kristendemokraternes Per Ørum Jørgensen pludseligt sprang fra forhandlingerne om en sundhedspakke, bliver belønnet.

Pia Christmas-Møller siger selv, at hendes fremtid er uafklaret, og at hun ikke træffer nye beslutninger i dag - om eventuelt medlemskab af De Konservative.

- Jeg udelukker ingenting, siger hun til Ritzau.

Pia Christmas Møller forlod ellers partiet i december 2007 i protest mod ledelsen af partiet, der dengang bestod af Bendt Bendtsen og Helge Adam Møller.

Hun var utilfreds med ledelsesforholdene og debatkulturen i folketingsgruppen, og efter Folketingsvalget i 2007 fik Pia Christmas-Møller ikke lov til at blive siddende som politisk ordfører.

Dermed var hun faldet fra at være leder af Det Konservative Folkeparti til reelt at stå uden for indflydelse.

Hun følte sig forbigået og havde også et anstrengt forhold til den senere partiformand Lene Espersen, hvilket medvirkede til bruddet med folketingsgruppen. Siden har Lars Barfoed (K) dog overtaget posten som partiformand.

Skulle Pia Christmas-Møller beslutte sig for at give partiet en ny chance, så er det ikke kun Brian Mikkelsen, der vil byde hende velkommen med åbne arme.

Formanden for den konservative lokalforening i Assens, Poul-Erik Chortsen, er parat til at tilbyde den tidligere konservative politiker en ledig opstillingskreds.

Som løsgænger er det reelt Pia Christmas-Møllers eneste chance for at blive genvalgt til folketinget.

Brian Mikkelsen byder Christmas velkommen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce