Brian M. overtager igen efter fra Lene E.


Brian M. overtager igen efter fra Lene E.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brian Mikkelsen overtager igen et ministerium efter Lene Espersen, som står overfor en tung udfordring. Denne gang skal han rette op på dansk økonomi.

Det er kun lokalerne, der er anderledes, når Lene Espersen (K) tirsdag eftermiddag overdrager Økonomi- og erhvervsministeriet til partifælden Brian Mikkelsen.

De har nemlig gjort det hele en gang før. Sidste gang overtog Brian Mikkelsen Justitsministeriet efter Lene Espersen.

- Jeg synes, det er blevet en vane at gå i fodsporene på dig, men det er også et godt fodspor at følge, siger Brian Mikkelsen til Lene Espersen i sin tale ved overdragelsen tirsdag eftermiddag.

Brian Mikkelsen overtager ikke bare et nyt ministerium efter Lene Espersen. Han overtager også en ny stor politisk udfordring, fordi han nu skal styre danskerne ud af den økonomiske krise.

- Hvis man søger på nettet optræder ordet finanskrise over 40.000 gange i 2009. Jeg vil gøre mit til, at ordet "finanskrise" i det mindste bliver koblet med ordet "aftagende", siger han.

Da han overtog Justitsministeriet efter Lene Espersen, var det også med tunge udfordringer i sigte. Dengang skulle han styre regeringen ud af kaoset efter den kulsejlede politireform.

Brian Mikkelsen mener, at han er godt klædt på til at overtage styringen ud af krisen.

- Jeg er en arbejdshest, og jeg er vandt til at arbejde rigtig meget. Og det bliver spændende at arbejde med en bred vifte af forskellige områder, lige fra søfart til turisme og til vækst, siger han.

Lene Espersen rykker fra Økonomi- og erhvervsministeriet over på den anden side af kanalen, hvor Udenrigsministeriet ligger. Lars Barfoed (K) overtager justitsministerposten efter Brian Mikkelsen.

Brian M. overtager igen efter fra Lene E.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce