Mandag aften udbrød der brand i en lejlighed på Femte Maj Plads i Svendborg. En 57-årig mand blev reddet ud af flammerne.

Mandag aften udbrød der en voldsom brand i en lejlighed på Femte Maj Plads nummer 9 i Svendborg.

Ilden havde allerede godt fat, da brandvæsen og politi kom til stedet kort før syv. Brandvæsenet sendte derfor røgdykkere ind i lejligheden med det samme.

De fik hentet en 57-årig mand ud af flammerne. Han var ved bevidsthed, men havde fået røgforgiftning og brandsår. Han blev derfor hurtigt kørt til behandling på traumecenteret på Odense Universitetshospital.

Noget tyder på, at branden opstod omkring komfuret, oplyser vagthavende ved Fyns Politi mandag aften.

Det var en genbo i lejligheden over for nummer 9, der kunne se flammerne i den 57-årige mands lejlighed på 2. sal og anmeldte branden.

Alle beboere i nummer 9 kunne mandag aften vende tilbage til deres lejligheder, mens hele lejligheden på 2. sal er røgskadet.

  • Jørgensen_Kristina_Lund_(2015)_15

    Af:

    Jeg har siden 2012 været uddannelsespolitisk journalist på Samfundsredaktionen med ansvar for at dække for uddannelse og dannelse af vores børn. Fra vuggestue til de højere læreranstalter. Jeg har været på Fyens Stiftstidende siden 2005 og har tidligere skrevet for weekendredaktionen, erhverv, web, og tillæg. Jeg bor i Odense og har tre børn.

Mere om emnet

Se alle
Brand på Femte Maj Plads: Lejlighed totalskadet efter brand i køkkenet

Brand på Femte Maj Plads: Lejlighed totalskadet efter brand i køkkenet

Hårdhændede tyve i genbrugsbutik

Hårdhændede tyve i genbrugsbutik