Ved middagstid søndag opstod der brand i en ejendom på Nygårsvej i Brenderup. Den ene af tre længer er helt brændt ud.

Brenderup: Dan Larsen og hans familie fik sig noget af en overraskelse, da de søndag lidt over middag cyklede hjem til deres gård, efter de havde været et smut forbi et lokalt marked. Det viste sig nemlig, at der var opstået brand.

- Vi hørte godt udrykning på vej hjem, men tænkte: Det er jo ikke os. Men da vi så kom frem, kunne vi godt se, at den var helt gal, siger Dan Larsen, der bor på Nygårdsvej sammen med sin kone og børn.

Det var klokken 12.23 søndag, at beredskabet fik en melding om, at der var ild i en ejendom på adressen.

- Først løs meldingen på, at der var ild i en villa, men da vi kom frem kunne vi konstatere, at der var tale om en trelænget gård, oplyser Jan Møller, der er indsatsleder hos Trekant Brand.

Det lykkedes beredskabet at få ilden under kontrol og stoppe den i at sprede sig til resten af gårdejendommen. Men den ene af de tre længer står ikke til at redde, og det ærgrer Dan Larsen, selvom den trods alt kun fungerede som lade:

- For vi havde jo lige færdigrenoveret den, påpeger han og fortæller, hvordan der stod flere maskiner i laden, som familien bruger til deres forretning med at sælge gran.

Det var søndag fortsat uvist, hvad der startede branden.

- Det hele er bare kaos lige nu, siger Dan Larsen.

  • Af:

    Færdiguddannet som journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i januar 2016. Jeg har siden da vikarieret på Fyens Stiftstidendes redaktion i Ringe og Assens, hvor jeg blandt andet skriver om samfund, erhverv og krimi.

  • Hansen_Anne_Vegeberg

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Middelfart, hvor jeg blandt andet dækker det politiske liv og kommunens udvikling - særlig på børn-, unge- og øvrige socialpolitiske områder.