40 danske deltagere i Boston Marathon er i god behold

Mindst to fynboer deltog i Boston Marathon, som fik et tragisk punktum, da bomber dræbte tre personer og sårede 144.

Det oplyser direktør Thorvald Mogensen fra Marathon Travel Club, der arrangerer rejser til marathonløb verden over.

- Vi har et ægtepar fra Odense med, siger han.

Marathon Travel Club har ialt 40 med i verdens ældste marathonløb i Boston. Ifølge direktøren sover de alle og har de det.

De 40 danskerne, der rejser med Marathon Travel, er alle inlogeret på Hotel Hyatt. Derudover er der formentlig yderligere et pænt antal danskere, der deltog i løbet. Der er dog ikke melding om, at nogle af dem er blandt de sårede eller dræbte, oplyser udenrigsminister Villy Søvndal (SF) til Ritzau:

- Jeg kan oplyse, at der ikke foreligger oplysninger om, at der skulle være danskere blandt de omkomne eller sårede. Udenrigsministeriet, generalkonsulatet i New York og det danske honorære konsulat i Boston følger sagen, ligesom der er kontakt til den danske rejsebranche, siger Villy Søvndal.

  • Byrne_Tommy_(2015)_004

    Af:

    Tommy er journalist på samfundsredaktionen og arbejder med stofområder som politik, sundhed og uddannelse. Han har tidligere arbejdet på erhvervsredaktionen og har også vikarieret som politisk reporter på Christiansborg. Tommy er gift (for anden gang), har to børn og bor mest i Odense men også på Langeland, hvor de har et fritidshus i Lohals.

Mere om emnet

Se alle
Tidslinje: Bombesagen i Boston

Tidslinje: Bombesagen i Boston

Tjetjensk bombemand fra Boston afhøres i aften

Tjetjensk bombemand fra Boston afhøres i aften

3000 løbere fuldfører Bostons maraton