Bornholmerne sidder fast i sneen


Bornholmerne sidder fast i sneen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så er den gal igen på Bornholm. En snestorm rammer øen, og fredag morgen sad de første bilister fast i driverne. Busser aflyser og skoler lukker.

Skoleeleverne på Bornholm kan glæde sig over en ekstra fridag, og mange får selskab af mor og far, som må blive hjemme fra arbejde. En snestorm har ramt øen, og allerede fredag morgen var det svært at komme frem flere steder.

- Lige nu sidder mindst 15-20 bilister fast. Blandt dem et par kvinder, som har ringet efter deres mænd. De er så kørt ud for at hjælpe med det resultat, at de selv sidder fast. Vi fraråder al unødvendig udkørsel hele dagen, for det bliver kun værre de næste timer, siger Kim Pedersen, vagtchef hos Bornholms Politi.

Den kraftige blæst og de varslede snemængder på mellem 10 og 15 centimeter fik fra morgenstunden flere af øens skoler til at lukke, mens andre lover undervisning til de børn, der trodser vejret og når frem. Men det kan blive svært, da flere busser har indstillet kørslen.

Bornholm har været særligt hårdt ramt af det barske vintervejr. Det er ikke længere end 14 dage siden, at øen omtrent var lukket af sne. Om det bliver ligeså slemt denne gang er uvist, men militærets pansrede mandskabsvogne (PMV'er) gøres klar til at assistere ambulancer og andre livsvigtige udkørsler.

Bornholmerne sidder fast i sneen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce