"Tåkrummende pingligt!"

"Av! Nogen fra Venstre: Få afbrudt strømmen i DR-byen og red Erling Bonnesen."

"Hvis du gerne vil skyde hovedet af dig selv, men lige mangler det sidste argument, så tænd for DR2 og lyt 2 minutter til Erling Bonnesen"

Der blev ikke lagt fingre imellem, da brugerne af det sociale medie Twitter tyede til tasterne, mens Venstres fødevare- og landbrugsordfører, Erling Bonnesen, onsdag aften gæstede Deadline og værten Martin Krasnik på DR2.

Allerede fra start gik det skævt mellem studieværten og ordføreren, som blev bedt om forholde sig til de seneste dages kritik af den nye landbrugspakke.

Erling Bonnesen blev ad flere omgange blandt andet bedt om at forholde sig til, at flere forskere i løbet af den seneste dage har været ude at sige, at landbrugspakken kommer til at betyde, at der vil blive udledt mere kvælstof til havmiljøet hvert år. Det kom der imidlertid ikke mange konkrete svar ud af, mente brugerne af Twitter.(Artiklen fortsætter herunder)

Bonnesen: Jeg synes, det gik fint

Fødevare- og landbrugsordføreren er dog på ingen måde enig i den kritik, han har fået på de sociale medier gennem det seneste døgn.

- Jeg synes, det gik ganske udmærket, og jeg synes, jeg fik mine budskaber igennem. Efterfølgende har jeg fået både ros og ris, og jeg er godt klar over, at de, der er negative, er det, fordi jeg ikke giver de svar, Krasnik vil have, for jeg gik ikke i hans fælder, siger han.

SE INTERVIEWET HER: Erling Bonnesen i Deadline

- Men noget af den kritik, folk retter mod dig på nettet, går jo netop på, at de mener, du talte gevaldigt udenom. Mener du selv, du svarede på spørgsmålene?

- Jamen, det er alle dem, der er negative, og jeg kan så sige, at jeg også har fået mange positive beskeder og mails fra folk, som synes, det gik godt. Jeg har fået flest positive tilkendegivelser. Mange mener, det var godt kæmpet, og at jeg fik fremført mine synspunkter.

- Ville du have problemer med at stille op i Deadline igen?

- Overhovedet ikke. Man kan sige, jeg kender jo sagen ret godt, og derfor kunne jeg jo også svare på det, som jeg gjorde. Der kunne jeg jo også mærke, at Krasnik tog fat i nogle hjørner og vinkler, og dem prøvede jeg at folde ud. Jeg gik efter indholdet og prøvede at få redegjort for det faktum, at vi har styr på miljøet og ikke skader det, lyder det fra ordføreren.

  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Gense: Presset minister i høring om landbrugspakke

Gense: Presset minister i høring om landbrugspakke

1
Engell og Ib: Presset Eva Kjer overlever i dag

Engell og Ib: Presset Eva Kjer overlever i dag

Afdæmpet K-melding: Landbrugspakke er ikke en katastrofe

Afdæmpet K-melding: Landbrugspakke er ikke en katastrofe