Bonnesen klar til Folketinget


Bonnesen klar til Folketinget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VAGTSKIFTE: Broby-borgmester i Folketinget for Mariann Fischer Boel
- Jeg er klar, siger Erling Bonnesen (V). Fast og beslutsomt.

Med udnævnelsen af fødevareminister Mariann Fischer Boel (V) til ny EU-kommissær rykker den 47-årige borgmester i Broby Kommune ind i Folketinget.

Det sker formentlig i forbindelse med Folketingets åbning den første tirsdag i oktober, og da Fischer Boel træder helt ud bliver der ikke tale om et vikariat, men om fuldt medlemsskab.

Mariann Fischer Boel, opstillet i Faaborgkredsen, blev ved valget i 2001 valgt som Venstremedlem nummer to på Fyn efter Peter Brixtofte, mens Erling Bonnesen, opstillet i Middelfartkredsen, klarede sig femtebedst og dermed snuppede tjansen som førstereserve.

Bonnesen forsikrer borgerne i Broby, at han sagtens kan overkomme både borgmesterposten og medlemsskabet af Folketinget.

- Det har aldrig været et fuldtidsjob at være borgmester i Broby. Jeg har tidligere drevet en privat forretning, og også mine forgængere har haft noget ved siden af. I de senere år har jeg haft flere sideopgaver, bl.a. i kommuneforeningen, men jeg skal nok gøre arbejdet færdigt i Broby i resten af valgperioden, forsikrer Erling Bonnesen.

Hvad angår tiden derefter er han knap så stålsat. Bonnesen har ikke taget stilling til, om han kandiderer på Venstres liste i det kommunefællesskab, som Broby vælger i løbet af efteråret.

Reform følges til dørs

- Nu skal håndværket gøres færdigt. Broby Kommune skal placeres bedst muligt i en kommune, der er bæredygtig. Og i kommunalbestyrelsen holder vi lige nu alle muligheder åbne. Først når den nye kommune er godt på plads, beslutter jeg mig for, om jeg stiller op, siger Bonnesen.

Heller ikke når det gælder ønskeopgaver på Christiansborg vil Erling Bonnesen lægge sig fast.

- Som ny har jeg en ydmyg og rolig tilgang til opgaven. Men jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg glæder mig til at følge kommunalreformen til dørs. Jeg mener selv, at jeg har været med til at støbe kuglerne, og det bliver spændende at være med til at gennemføre lovgivningen om den nye struktur, siger Erling Bonnesen.

Bonnesen klar til Folketinget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce