Bondo: Nedergaard er garant for tæt dialog

Ny undervisningsminister Tina Nedergaard ankommer til Amalienborg tirsdag formiddag.
Foto: Jens Dresling/POLFOTO

Bondo: Nedergaard er garant for tæt dialog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med Tina Nedergaard som ny undervisningsminister bliver der mulighed for en mere åben dialog, mener Anders Bondo Christensen.

Formanden for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen, har høje forventninger til samarbejdet med den nye undervisningsminister, Tina Nedergaard (V).

- Som nu tidligere uddannelsesordfører for Venstre udviste Tina Nedergaard stor interesse og engagement for folkeskolen. Hun er meget obs på at lytte og inddrage parterne om folkeskolen. Så hvis det er den stil, hun lægger som minister, er jeg meget fortrøstningsfuld, siger Anders Bondo Christensen.

Som repræsentant for 7000 lærere, ledere og børnehaveklasseledere i folkeskolen skal Anders Bondo Christensen have snor i undervisningsministeren.

Kontakten skal især stå sin prøve med regeringens 360 graders serviceeftersyn af den danske folkeskole.

- Eftersynet er lige i startfasen, så jeg håber, Tina Nedergaard vil bruge kræfter på at inddrage os mest muligt, så vi sammen kan tegne stregerne for dette serviceeftersyn, siger Anders Bondo Christensen.

Tina Nedergaard overtagelse af Undervisningsministeriet betyder ifølge Anders Bondo Christensen bedre forudsætninger for samarbejde og åben dialog.

- Da han (Bertel Haarder (V), red.) blev undervisningsminister, havde han et meget stramt regeringsgrundlag at arbejde efter. Med eftersynet har regeringen indset, at der skal en mere åben dialog til at forbedre folkeskolen. Jeg tror, Tina Nedergaard kan være garanten for, at vi nu får et bredere samarbejde om folkeskolen, siger Anders Bondo Christensen.

Bondo: Nedergaard er garant for tæt dialog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce