Bombemanden og den religiøse


Bombemanden og den religiøse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ifølge de to tiltalte i terrorsagen fra Glasvej gik den ene meget op i sprængstoffer og våben, mens den anden var mere interesseret i religion.

HK var den, der var interesseret i sprængstoffer, mens den mere religiøse AT mere eller mindre lod sig rive med.

Det var i hvert fald det billede de to mænd tegnede, da de i dag ved Retten i Glostrup afgav forklaring i den såkaldte terrorsag fra Glasvej.

De forklarede samstemmende, hvordan AT blev sendt i byen for at købe kemikalier til sprængstoffer efter den manual, som HK havde skrevet af i Den Røde Moské i Islamabad.

Mens HK tidligere har forklaret, at han siden barndommen har interesseret sig for sprængstoffer og våben, forklarede AT i dag, at det ikke interesserede ham, og "jeg har overhovedet ikke forstand på det".

Han var da heller ikke til stede, da HK lavede sprængstof hjemme i sin lejlighed på Glasvej, og mens HK nogle dage senere hældte halvdelen i en tuschpen, sad han og så tv. Men da HK lidt senere prøvesprængte det på opgangen, optog han det på sin mobiltelefon, så de kunne lægge det ud på internettet. Eksplosionen gav et øresønderrivende brag på opgangen, men forrettede stort set ingen skade.

Til gengæld var AT den mest religiøse af de to. HK har ifølge sin egen forklaring aldrig været på koranskole, mens AT siden barndommen er blevet undervist i Koranen.

AT blev også bortvist fra sit gymnasium i en uge, efter at han ved to lejligheder havde delt foldere ud om, hvordan en rigtig muslim skal gebærde sig under Ramadanen og ved juletid.

Bombemanden og den religiøse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce