Tre gange blev der kastet med sten fra motorvejsbro ved Dalum lørdag aften. Tredje gang kom mennesker til skade, og det kunne være gået langt værre.

Forruden splintredes og glasskårene skar sig ind i benene på en 42-årig kvinde og hendes 15-årig søn, da de kom kørende ad Den Fynske Motorvej lørdag aften. En ukendt gerningsmand kastede en nemlig bolt direkte ned på bilens forrude. Og det var den tredje bil, der blev ramt, da ukendte gerningsmænd kastede ting efter bilerne på motorvejen fra cykel-og gangbroen ved afkørsel 52 nær Dalum lørdag aften.

Vanvittigt

Politiet fik anmeldelser fra to bilister mellem klokken 19.35 og klokken 19.50.

De kunne begge fortælle, at sten- eller metalgenstande havde ramt deres biler på motorvejen.

Klokken 21.45 gik det udover den kvindelige bilist, og denne gang blev forruden altså slået i stykker.

Hun og sønnen, der kommer fra Svendborg, slap med blødende rifter på benene, men det kunne være gået langt værre, påpeger vagtchef Jesper Pedersen, Fyns Politi.

- Det kunne være gået grueligt galt, når en forrude splintres midt på en motorvej med meget trafik og chaufføren bliver forskrækket, siger han.

En større politistyrke blev sendt til området. Politifolkene fandt ingen gerningsmand, men der blev fundet en 10 gange 70 millimeter stålbolt, som formentlig har ramt bilen. Den vil politiet nu undersøge for dna-spor.

Søndag aften var der stadig ingen spor af en gerningsmand, lød meldingen fra vagtchefen ved Odense Politi.

Politiet håber nu på, at vidner vil kontakte dem med oplysninger, der kan bidrage til opklaringen.

Det kan de gøre på telefon 114 eller 66141448.

  • Jørgensen_Kristina_Lund_(2015)_15

    Af:

    Jeg har siden 2012 været uddannelsespolitisk journalist på Samfundsredaktionen med ansvar for at dække for uddannelse og dannelse af vores børn. Fra vuggestue til de højere læreranstalter. Jeg har været på Fyens Stiftstidende siden 2005 og har tidligere skrevet for weekendredaktionen, erhverv, web, og tillæg. Jeg bor i Odense og har tre børn.