Odense Centralbibliotek inviterer den 29. februar indenfor til et utraditionelt bogarrangement, hvor bøfmiddag og litterære anbefalinger fra bibliotekarerne går hånd i hånd.

Hvad skal jeg nu læse? Det spørgsmål har fem bibliotekarer fra Odense Centralbibliotek ofte fået stillet, og det vil de forsøge at svare på, når de inviterer indenfor til Bog og Bøf på bibliotekets 2. sal d. 29. februar.

Hver bibliotekar har udvalgt en række bøger inden for et litterært tema, som de vil præsentere og anbefale. Temaerne er: ”Mand midt i livet”, ”Det er u-hyg-ge-ligt”, ”Den store vide verden”, ”Under historiens vingesus” og ”Is, kulde og længsel”, så der er noget for enhver smag.

Begivenheden er arrangeret i samarbejde mellem de fem bibliotekarer og Jensens Bøfhus, så der vil være bøffer og vin, mens bibliotekarerne fortæller om deres anbefalede bøger.

Tjener bag bog om vægttab

Aftenen afrundes af den skrivende tjener fra Jensens Bøfhus, Martin Bager Wulff. Han vil fortælle om sit vægttab på 60 kilo, som han har beskrevet i sin bog ”Vægttab med nosser”.

”Vi har tidligere lavet vinsmagninger med stor succes, men det er første gang vi kombinerer bøgerne med bøffer. Det glæder vi os rigtigt meget til”, siger bibliotekets litteraturkonsulent Michael Linde Larsen.

Arrangementet starter klokken 19, og billetter kan købes på odensebib.dk.

  • Af: