Boel blev glad og overrasket


Boel blev glad og overrasket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Er du overrasket?

Ja, jeg havde ikke regnet med en opringning fra statsministeren. Men jeg er utroligt glad for at blive udnævt, det er en kæmpe udfordring. Jeg glæder mig til at komme i gang.

Hvornår blev du spurgt?

Tidspunktet er jo underordnet, men jeg fik to dage til at drøfte det med min familie, for hvis ikke man har sit bagland med, bliver det svært. Jeg skal jo rykke hele min tilværelse til Bruxelles. Min mand, Hans, og mine tre børn ville gerne vide, hvad det indebar, og om jeg nu ville være endnu mere væk. Efter at have snakket med dem var jeg overbevist.

Hvad ved jobbet fik dig til at sige ja?

Jeg føler, at jeg har den politiske ballast, og så trives jeg godt i det regi, som jeg jo især oplevede under det danske formandsskab. Og sproget er heller ikke noget problem. Jeg taler flydende engelsk og kan nok tysk og fransk til at klare korridorsnakken.

Er du ligeglad med, hvilket område du får?

Nej, det er klart, og det har jeg også haft lejlighed til at drøfte med statsministeren. Men nu er det jo Barrosos beslutning (den nye EU-kommissionsformand, red.), og derfor vil jeg ikke kommentere det, før han melder ud midt på måneden.

Får det nogle konsekvenser for familien, at du drager til Bruxelles?

Nej, det tager fem kvarter at flyve til og fra Bruxelles, og Hans vil prøve at se, om han kan få mere frie hænder til at rejse derned.

Hvad bliver det sværeste ved at blive kommissær?

Det sværeste bliver at sige farvel til Fødevareministeriet, for jeg har været fantastisk glad for det.

Boel blev glad og overrasket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce