5300

er postnummeret i Kerteminde, hvor Bo Damgaard bor sammen med sin kone, Lisbeth Qvist, der er juridisk chef på TV 2.

2

Børn har parret sammen. De er 17 og 19 år og går begge i gymnasiet.

14

år var han programchef på TV2, hvor han blandt andet stod bag programmer som "Go morgen Danmark", "Go aften Danmark", "Popstars", "Scenen er din". Har tidligere været højskolelærer og har arbejdet for DR i Aarhus både som studievært og som redaktionschef.

15

Millioner kroner - sådan cirka - har FilmFyn investeret i 5 spillefilm og 4 tv-fiktionsserier samt 2 dokumentarprojekter i 2017. Flere af titlerne venter på biograf og tv-premiere i 2018 og 2019. Hertil kommer en række vigtige prisvindende fynske kortfilm.

7

Fynske kommuner er såkaldte ejerkommuner med fuldt medlem af FilmFyn. De betaler 45 kroner pr. borger i kommunen til den fælles indsats. De syv er Nordfyn, Assens, Faaborg-Midtfyn, Nyborg, Svendborg, Ærø og Langeland

1

Kommune er associeret medlem med en mindre betaling. Det er Odense

2

Kommuner er ikke medlem af FilmFyn. Det er Middelfart og Kerteminde.

  • Byrne_Tommy_(2015)_004

    Af:

    Tommy er journalist på samfundsredaktionen og arbejder med stofområder som politik, sundhed og uddannelse. Han har tidligere arbejdet på erhvervsredaktionen og har også vikarieret som politisk reporter på Christiansborg. Tommy er gift (for anden gang), har to børn og bor mest i Odense men også på Langeland, hvor de har et fritidshus i Lohals.

Mere om emnet

Se alle
Bo Damgaard: - Vi skal være stolte på Fyn

Bo Damgaard: - Vi skal være stolte på Fyn

Sådan er Bo også