Bliv lotto-millionær hos Rosa


Bliv lotto-millionær hos Rosa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Af Kim Barren

kiba@fyens.dk

VIL DU VÆRE lottomillionær. Så tag til Fyn. Eller rettere til Sydfyn.

Her er der dømt held og lotto.

Med en sydfynbo som en af årets første lottomillionærer med en gevinst på 1.660.372 kr. bliver han medlem nummer 137 af De fynske Lottomillionærers Forening.

Men det er nærmest at betragte som småpenge, efter at en heldig spiller i går med et slag og de rette syv tal i onsdags-lotto blev 32,4 mio. kr. rigere.

Jørgens Hjørne, hedder kiosken på Amager, der nu har skrevet sig ind i Danmarkshistorien som stedet hvor den største gevinst blev hentet.

På Fyn har spillerne gennem årene især kunnet vende blikket mod den sydlige del af øen, hvor nogle af de rigtige store gevinster er hentet.

Især Kvickly i Gerritsgade i Svendborg kan prale af at være stedet med garanti for minimum en lottomillionær om året.

15. sept. 2001 var gevinsten på 2.532.344 kr. 3. marts 2003 var der udbetaling af den største gevinst på 5.154.231 kr. Tre måneder senere kunne en heldig spiller hente 3.351.522 kr. Og nu er det nye år startet med en lottomillionær til 1,7 mio. kr.

EN AF DE STØRSTE lottogevinster gennem tiden havnede også på Sydfyn, da BT Centralen 8. maj 2002 kunne fejre at en af de faste kunder havde scoret 12,5 mio. kr. på en lottokupon.

Men et besøg hos Rosa Benkjær i Kvickly iSvendborg er den næsten sikre vej til at hente milliongevinster for spilleglade danskere. Og dem er vi nogle stykker af.

Bliv lotto-millionær hos Rosa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce