Bland dig Prisen: Vinderen er...

Viggo Mortensen og Finn Slumstrup har netop modtaget Fyens Stiftstidendes Bland dig Prisen, der i år helt særligt har fokuseret på at belønne kandidater, der har blandet sig på den nationale scene med fynske mærkesage
Foto: Michael Bager

Bland dig Prisen: Vinderen er...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets vinder af Fyens Stiftstidendes Bland dig Prisen er fundet på Det fynske folkemøde 2015.

Viggo Mortensen og Finn Slumstrup har netop modtaget Fyens Stiftstidendes Bland dig Prisen, der i år helt særligt har fokuseret på at belønne kandidater, der har blandet sig på den nationale scene med fynske mærkesager.

Initiativtagerne bag Oprør fra Udkanten, Viggo Mortensen og Finn Slumstrup er nomineret til Bland dig Prisen for deres store arbejde med at få Ærø på nationens dagsorden.

På bare et år er bevægelsen vokset til et landsdækkende netværk med flere end 500 medlemmer.

Belønnes med 25.000 kroner

Fyens Stiftstidendes chefredaktør Per Westergård fortæller, hvorfor netop de to ærøboere løber med dette års Bland dig Prisen.

- Fra udkantsøen Ærø råber de to herrer ind til os andre og helt over til København så klart, at deres oprør fra udkanten er blevet hørt og forstået.

- I skal have prisen, fordi I har trykket på snartknappen til en debat, der berører rigtig mange af os danskere og fynboere, siger Per Westergård, da han overrækker prisen og de 25.000 kroner med en opmuntring om at fortsætte kampen.

Og det vil de. Allerede i morgen drager de mod folkemødet på Bornholm, og når krydset er sat den 18. juni, lover Viggo Mortensen og Finn Slumstrup, at politikerne uanset regeringens farve vil blive holdt op på bevægelsens forslag.

De øvrige nominerede

Viggo Mortensen og Finn Slumstrup slog to andre værdige kandidater til Bland dig Prisen 2015.

Erland Porsmose, museumsdirektør på Østfyn, var nomineret for hans vedholdenhed i at skabe historiske pejlemærker.

Mogens K. Nielsen stillede sig i spidsen for visionen om at få bygget en bro mellem Fyn og Als. Derfor blev han nomineret til prisen.

Du kan læse hele Per Westergårds tale til de tre nominerede og vinderen af Bland dig Prisen 2015 her.

Bland dig Prisen: Vinderen er...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce