Bisidder kalder Skattesagskommissionen amatøragtig


Bisidder kalder Skattesagskommissionen amatøragtig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Advokat Torben Koch langer hårdt ud efter Skattesagskommissionen for dens håndtering af et anonymt brev.

Det er kritisabelt, at bisidderne i den såkaldte skattesag ikke må udtale sig offentligt om et kontroversielt anonymt brev, der for to uger siden bliver sendt til Skattesagskommissionens formand.

Det mener bisidder for produktionsdirektør i Skatteministeriet Steffen Normann Hansen, advokat Torben Koch.

Brevet påstår ifølge Berlingske, at der ligger et omfattende politisk komplot bag myndighedernes håndtering af statsminister Helle Thorning-Schmidts (S) skattesag.

Efter klokken 12 tirsdag har bisidderne i skattesagen kunnet oplyse deres klienter om brevets indhold. Men mens advokaterne stadig har tavshedspligt over for andre end deres klienter, må klienterne til gengæld gerne snakke frit med andre om brevet.

- Jeg synes, det virker totalt amatøragtigt, at man fra kommissionens side handler på den der måde. At man siger til advokaterne: I må ikke, men jeres klienter må gerne. Det giver for mig at se ikke nogen mening, siger Torben Koch.

Han fortæller, at han i et brev til Skattesagskommissionen har skrevet, at det er "fuldstændig uacceptabelt, at man åbenbart er så amatøragtig, at man falder for noget, som efter min opfattelse er et falsum".

- Brevet er fabrikeret med det politiske formål at skade Venstre-toppen. Når jeg kigger på indholdet, konteksten og navnlig timingen, så er det min klare opfattelse, at det er et falsum, siger Torben Koch.

Han undrer sig over, at et flertal i kommissionen har troet nok på brevet til, at man har udsat de sidste afhøringer i sagen.

- Hvis den pågældende ikke ønsker at stå frem, så er der ikke mere i det. Derfor er det ekstremt forstyrrende, og jeg synes, det skader kommissionens troværdighed, at man falder for det her fif, siger Torben Koch.

Brevet fra den anonyme afsender blev sendt til kommissionen den 19. september, og herefter valgte et flertal af kommissionens tre medlemmer at overdrage sagen til Københavns Politi og udsætte de sidste afhøringer.

Ifølge Skattesagskommissionens formand, Lars E. Andersen, er der tirsdag middag ikke nogen personer, der har henvendt sig i forbindelse med afsendelsen af det anonyme brev.

Bisidder kalder Skattesagskommissionen amatøragtig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce