Bisidder: Rart at få anonymt brev afmystificeret

Bisidder: Rart at få anonymt brev afmystificeret
Foto: POLFOTO/Finn Frandsen

Bisidder: Rart at få anonymt brev afmystificeret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Advokat Henrik Stagetorn er lettet over, at anonymt brev tirsdag kan lægges frem for vidnerne i skattesagen.

Formanden for de danske forsvarsadvokater, Henrik Stagetorn, er lettet over, at vidnerne i Skattesagskommissionen nu kan få fuldt indblik i indholdet af det anonyme brev, der gennem de seneste uger har sat kommissionens arbejde totalt i stå.

Mandag meddelte kommissionen, at det anonyme brev - der beskylder flere vidner for at lyve i vidneskranken - i modsætning til tidligere må refereres for vidnerne, der vel at mærke frit kan gå videre med deres viden til offentligheden.

- Det er rart, at det nu bliver afmystificeret i forhold til klienterne, siger Henrik Stagetorn, der er bisidder for Peter Arnfeldt.

- De kan i øjeblikket læse i aviserne, at der ligger et spændende brev, men der er ingen, der må sige noget til dem, og det giver jo en mærkelig situation, siger Henrik Stagetorn.

Tilladelsen til at genfortælle brevets indhold for Peter Arnfeldt og de øvrige vidner gælder først fra tirsdag klokken 12.

Det sker "af hensyn til den anonyme person", understreger kommissionen, der dermed giver den mystiske brevskriver en chance for selv at træde frem og begrunde beskyldningerne om, at vidner har løjet for kommissionen.

Henrik Stagetorn ser nu frem til, at kommissionen kan komme videre med de sidste vidneafhøringer, der skulle have fundet sted i slutningen af september.

- Det har været et svært forløb. Jeg ved ikke, om man (kommissionen, red.) kunne have gjort det anderledes, men jeg glæder mig i hvert fald til, at det nu bliver afsluttet, siger han.

Den anonyme skribent anfører, at vedkommende ikke kan "leve med, at nogle få personer forsøger at føre os alle sammen bag lyset", og at "jeg på en eller anden måde træde frem", hvis kommissionen ikke tager hensyn til de oplysninger, brevskriveren hævder at kende til.

Og nu er timeglasset så ved at rende ud, påpeger Henrik Stagetorn.

- Der er jo en sandsynlighed for, at brevet bare bliver lagt ned i skuffen, og så bliver alt glemt om det. Hvis man synes, man har noget viden, der skal tilgå kommissionen, så er det jo i hvert fald nu. Ellers går kommissionen jo videre, siger han.

Bisidder: Rart at få anonymt brev afmystificeret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce