Bisidder: Ingen substans i brev til skattekommission


Bisidder: Ingen substans i brev til skattekommission

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Henrik Stagetorn, der er bisidder for tidligere spindoktor Peter Arnfeldt, er ubekymret over anonymt brev.

Den eneste konsekvens af det anonyme brev til Skattesagskommissionen er, at sagen nu bliver yderligere tre måneder forsinket.

Det siger bisidder for tidligere spindoktor Peter Arnfeldt, advokat Henrik Stagetorn.

- Jeg har kendt til brevet siden september, og jeg har været ubekymret over det. Tirsdag har jeg vist brevet til min klient, og han er ligeledes ubekymret over det.

- Vi mener ikke, at brevet vedrører vores del af sagen, siger Henrik Stagetorn.

Peter Arnfeldt, der var spindoktor for tidligere skatteminister Troels Lund Poulsen (V), er sigtet for at have lækket oplysninger om statsminister Helle Thorning-Schmidts (S) skatteforhold til Ekstra Bladet og BT.

Om brevet er et falsum eller ej, ønsker Henrik Stagetorn ikke at forholde sig til.

Skattesagskommissionen modtog 19. september et anonymt brev, der satte hele kommissionens arbejde i stå.

Brevskriveren hævder at ligge inde med beviser for, at det notat om Thornings skattesag, som ifølge BT er skrevet af redaktionschef Simon Andersen, i virkeligheden er udarbejdet af en af indehaverne i det advokatfirma, hvor brevskriveren arbejder.

Notatet er angiveligt bestillingsarbejde fra et ledende medlem af Venstre, og der er tilgået advokatkontoret en lang række mail med bilag til brug for udarbejdelse af notatet.

Ifølge den anonyme brevskriver er disse e-mail sendt til kontoret fra Venstres sekretariat og fra Venstres pressetjeneste.

- Hvis personen ikke melder sig eller underbygger sin påstand, så tror jeg ikke på, at brevet får nogen som helst betydning. Der er ingen substans i brevet, siger Henrik Stagetorn.

Den anonyme brevskriver er nødt til at fremlægge konkrete beviser for sine alvorlige beskyldninger - ellers kan brevet ikke bruges til noget, selvom beskyldningerne er alvorlige, mener han.

Henrik Stagetorn vil ikke kritisere, at Skattesagskommissionen udskød sagen, lige inden vidneafhøringerne var slut.

- Mit gæt er, at man ikke har ville frasige sig muligheden for, at man kunne finde den anonyme brevskriver. Men kommissionen var internt uenige, siger han.

Bisidder: Ingen substans i brev til skattekommission

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce