Mandag morgen søgte driftsvagten hos Bios efter dækning af adskillige vagter i hele regionen for resten af mandagen. Allerede søndag blev der søgt om afløser til flere af vagterne - uden held.

Så sent som klokken 7.43 mandag morgen manglede Bios at besætte adskillige vagter som behandler, assistent og sygetransportchauffør samme dag.

Det fremgår af sms-beskeder fra driftsvagten, sendt ud til redderne, som Fyens.dk har fået indblik i.

Det drejer sig om 13 huller over hele regionen. Blandt andet på Fyn, hvor der søges efter behandler til en nattevagt på hovedstationen i Odense samt assistent og chauffør til døgn- og dagvagter på stationen i Dalum.

Et kvarter efter andre beskeder

Sms-beskeden har overskriften "SÅ ER DER MULIGHED FOR AT HJÆLPE" og kommer efter flere andre beskeder, hvor hullerne i vagtplanen remses op, sendt ud i løbet af søndag samt tidligere mandag morgen.

Det er altså ikke lykkedes Bios at besætte vagterne i løbet af søndagen, og det er uvist, om der faktisk er fundet aftagere til vagterne i løbet af mandag formiddag.

  • Byline billeder

    Af:

    Jeg er journalist og nyhedsredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Med udgangspunkt i samfundsdelen af aktualitet-, samfunds- og erhvervsredaktionen i Odense skriver jeg primært om forhold i Region Syddanmark - herunder sygehusvæsenet og akutområdet. Tidligere har jeg arbejdet som erhvervsjournalist på avisen og har desuden en fortid på Jydske Vestkysten samt artikelbureauet Storyhouse. Privat bor jeg i Odense og har to børn.

Mere om emnet

Se alle
68
Bios-tillidsmand: - Vi bliver udspioneret

Bios-tillidsmand: - Vi bliver udspioneret

17
Bios-tillidsmand: - Det viser, at de sætter pris på vores arbejde

Bios-tillidsmand: - Det viser, at de sætter pris på vores arbejde

11
Regionsrådsmedlem: Overvej friske kræfter på direktørposten i Bios

Regionsrådsmedlem: Overvej friske kræfter på direktørposten i Bios