I et tv-interview med Fyens.dk står Bios-direktør Morten Hansen nu på mål for weekendens vagtplan. I går havde ambulancetjenesten kun besat halvdelen af de 51 ledige vagter.

51 ledige vagter i weekendens vagtplan får ikke Bios-direktør Morten Hansen til at gå i panik.

Torsdag kunne Fyens.dk fortælle, at Bios onsdag eftermiddag manglede at besætte 51 vagter fra fredag til søndag. I et interview med Fyens.dk siger ambulancedirektøren nu, at man i løbet af torsdagen havde besat omkring halvdelen af vagterne.

Mindre problem i Hovedstaden

At resten fortsat er ledige ved indgangen af weekenden mener Morten Hansen er helt normalt, og at det også var vilkårene, da Falck kørte ambulancerne.

Til sammenligning oplever Falck netop nu samme problemer med massiv reddermangel i Region Hovedstaden. Alligevel er omfanget af ubesatte vagter markant mindre. Således er Fyens.dk i besiddelse af vagtplanen for perioden 21. september-4.oktober, hvor der over 14 dage mangler at blive besat 60 vagter.

Se hele interviewet med Bios-direktøren her:

  • Byline billeder

    Af:

    Jeg er journalist og nyhedsredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Med udgangspunkt i samfundsdelen af aktualitet-, samfunds- og erhvervsredaktionen i Odense skriver jeg primært om forhold i Region Syddanmark - herunder sygehusvæsenet og akutområdet. Tidligere har jeg arbejdet som erhvervsjournalist på avisen og har desuden en fortid på Jydske Vestkysten samt artikelbureauet Storyhouse. Privat bor jeg i Odense og har to børn.

Mere om emnet

Se alle
4
Bios-reddere tvinges på arbejde i julen

Bios-reddere tvinges på arbejde i julen

Forsinkede ambulancer: - Borgerne mærker det ikke

Forsinkede ambulancer: - Borgerne mærker det ikke

Fynske ambulancer kommer stadig for sent

Fynske ambulancer kommer stadig for sent