Bios: - Der kommer ro på fra næste måned

Morten Hansen, direktør for Bios.

Bios: - Der kommer ro på fra næste måned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Regionens nye ambulanceselskab Bios har rundet 400 reddere, men mangler fortsat 100-150 reddere for at nå idealbemandingen. Det skriver Bios-direktør Morten Hansen til Tv 2 Fyn.

Bios har i ugevis ikke besvaret på henvendelser fra store dele af pressen - herunder Fyens.dk, men nu har TV 2 Fyn fået skriftligt svar på flere spørgsmål angående rekrutteringen af reddere.

Lørdag aften svarede Morten Hansen på tv-stationens skriftlige spørgsmål.

LÆS MERE: Få hele overblikket over forløbet med Bios og Falck.

Her skriver han, at han forventer, at der kommer mere ro over vagtplanerne i takt med, at selskabet øger bemandingen allerede fra næste måned.

"Vi har netop nu rundet præcis 400 fuldtidsansatte reddere. Af disse er 45 sygetransportreddere, mens 355 er ambulancereddere. Vi har, i tillæg til vores fuldtidsansatte, skrevet kontrakt med 60 timereddere. Det er ikke alle fuldtidsansatte, som er tiltrådt endnu og vi sender desuden fortsat mange kontrakter ud. Faktisk har vi i øjeblikket mere end 40 fuldtidskontrakter og knap 20 timeredderkontrakter ude. Alt i alt betyder dette, at vi mangler et sted mellem 100 og 150 fuldtidsansatte for at ramme vores idealbemanding," skriver han i mailen til Tv 2 Fyn.

Mangler ét svar

I sin mail undgår han at svare på, om arbejdsmiljølovgivningen fortsat bliver brudt, som Region Syddanmark forleden kunne konstatere var sket i 13 tilfælde.

Bios overtog ambulancekørslen på det meste af Fyn samt i Syd- og Sønderjylland 1. september, mens Responce overtog driften i Trekantområdet. Hidtil har Falck haft opgaven gennem 95 år.

Bios: - Der kommer ro på fra næste måned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce