Bilist slap ud før sammenstød med tog


Bilist slap ud før sammenstød med tog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En bilist ville vende sin bil på en jernbaneoverskæring, men endte med at sidde fast. Manden slap dog ud, inden toget kom.

Der skete ingen personskade, da Arrivas tog mellem Herning og Silkeborg mandag morgen ramte en personbil i en jernbaneoverskæring ved Hørbylunde bakker.

Det oplyser vagthavende ved Midt- og Vestjyllands politi i Holstebro. Bilens chauffør forsøgte at vende bilen på selve jernbaneoverskæringen, men endte med at sidde fast på skinnerne.

- Han når heldigvis at komme ud, før toget kommer, men bilen tager selvfølgelig skade og bliver smidt et par hundrede meter ind på en mark. Den bliver nok ikke til bil mere, men der er hverken personskade i bil eller tog, oplyser vagthavende.

Bilisten fik ellers hjælp af en anden mand til at få bilen skubbet væk fra skinnerne, men da bommene gik ned, måtte de opgive og skynde sig væk.

Uheldet førte midlertidigt til kaos på stedet, hvor toget holdt stille. Der er dog igen åbnet for biltrafikken, efter at Vejdirektoratet har haft udsendt skiltevogne med besked om omkørsel, oplyser vagthavende.

Togets passagerer blev kørt med bus til Silkeborg og havde ikke brug for krisehjælp med psykologer. Lokoføreren bliver ved toget, indtil Arrivas teknikere og sikkerhedschef kommer til ulykkesstedet, oplyser Arrivas pressechef, Martin Wex.

- Vores lokofører får standardproceduren. Selv om der ikke sker noget, kan det være et chok. Der kommer en anden lokofører, der er uddannet til at hjælpe sine kolleger, ud til toget, siger han.

Bilist slap ud før sammenstød med tog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce