Bevæget Stephanie Lose: - Det havde Thyge ikke fortjent

Thyge Nielsen, længst til højre, røg ud af regionsrådet ved tirsdagens valg. Stephanie Lose har tidligere betegnet Thyge Nielsen som sit politiske forbillede. Foto: Lars Juul

Bevæget Stephanie Lose: - Det havde Thyge ikke fortjent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Regionsformand Stephanie Lose er bevæget over, at hendes nære støtte Thyge Nielsen er røget ud af regionsrådet efter tirsdagens valg. Hun beskriver Thyge Nielsen som værende en stor støtte i de seneste år, hvor Lose har været regionsformand.

Nyheden om at formanden for regionens præhospitaludvalg, Thyge Nielsen (V), er røget ud, ved tirsdagens valg til Region Syddanmark, gør Stephanie Lose ked af det.

- Jeg er rigtig ked af det på Thyge Nielsens vegne. Lige siden jeg blev regionsformand har Thyge været en stor støtte, siger Stephanie Lose.

Thyge Nielsen har i den seneste valgperiode især været i vælten, fordi han som formand for præhospitaludvalget har skullet forsvare beslutningen om at lade hollandske Bios stå for ambulancedriften.

- Thyge har ikke fortjent, at det skulle ende på denne måde. Uanset hvor stiv kulingen har været, har Thyge stået der, og været klar til at svare på spørgsmålene, siger Stephanie Lose.

I forbindelse med valget som ny regionsformand efter Carl Holst i juni 2015 nævnte Stephanie Lose Thyge Nielsen som et af sine største politiske forbilleder.

- Han har betydet rigtig meget for mig blandt andet at se hans måde at arbejde sammen med sine politiske med- og modspillere på. Man ved, hvor man har ham, og han står ved sine holdninger, sagde Stephanie Lose.

Thyge har ikke fortjent, at det skulle ende på denne måde. Uanset hvor stiv kulingen har været, har Thyge stået der, og været klar til at svare på spørgsmålene,
Stephanie Lose (V), regionsrådsformand

Ikke overrasket

Stephanie Lose fortæller også, at hun ikke er er overrasket over, at det er endt på denne måde for Thyge Nielsen.

- Vi har begge været klar over, at det har været en risiko. Thyge har virkelig stået fast, når det har været svært, siger Stephanie Lose.

Thyge Nielsen har selv sagt, at Stephanie Loses stemmetal på 89.583 har været en medvirkende faktor i, at han nu er røget ud af regionsrådet.

- Det er en naturlig konsekvens af, at man har en kandidat, som tager mange stemmer. Det betyder naturligt nok, at de andre kandidaters stemmetal ser anderledes ud, siger Stephanie Lose og fortsætter:

- Dog betyder det også, at mandaterne bliver billigere for de andre kandidater.

Bevæget Stephanie Lose: - Det havde Thyge ikke fortjent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce