En bevæget prins Joachim modtog Marie i Møgeltønder Kirke - kl.17.30 var de mand og kone.

Vielsen

Selve vielsen under brylluppet mellem Marie Cavalier og prins Joachim.
Møgeltønder/København: Det var en bevæget prins Joachim, som i Møgeltønder Kirke modtog sin brud Marie Cavallier. Et kort øjeblik måtte brudgommen forsøge at aflede sig selv ved at knuge sin ældste søn prins Nikolai ind til sig.

Marie Cavallier var klædt i en off-white brudekjole med et tre meter langt slæb. På vej ind i kirken fik hun hjælp af en brudeterne til at holde styr på et tyndt slør, som den blide vind forsøgte at gribe fat i. Prins Joachim var infanteriets gallauniform og bar ni danske dekorationer.

Brudeparret forlader kirken

Det var et smilende royalt brudepar, der forlod kirken efter vielsen, nu som prinsesse Marie og prins Joachim. Poolmateriale fra TV2.

Blandt de kongelige gæster er foruden den danske kongefamilie kronprins Haakon og Mette-Marit fra Norge og Sveriges kronprinsesse Victoria.

Kort efter klokken 17.30 sagde de Joachim og Marie ja til hinanden.

Biskoppens tale

Det var en direkte tale, biskop Erik Norman Svendsen holdt for brudeparret i Møgeltønder Kirke. Både Joachims skilsmisse og Marie Cavalliers opvækst som skilsmissebarn blev nævnt, ligesom biskoppen forberedte parret på, at der vil komme grå og triste dage. At de ikke kun vil møde sympati, men også smålighed og misundelse. /ritzau/ Poolmateriale fra TV2
  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Ja eller oui - så kort, så godt

Ja eller oui - så kort, så godt

Anden gang er lykkens gang

Anden gang er lykkens gang

Kongelige og kendte til bryllupfest

Kongelige og kendte til bryllupfest