Betjente: Stop heksejagten


Betjente: Stop heksejagten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Presse og politikere er gået galt i byen med den voldsomme kritik af politireformen, mener betjentenes formand, Peter Ibsen.

Blæsten om ordensmagten, der beskyldes for talrige svigt, er helt ude af proportioner, lyder det fra betjentenes formand, Peter Ibsen. Presse og politikere har ignoreret, at der også skete fejl før indførelsen af politireformen.

I en bandbulle beder Peter Ibsen, der er formand for Politiforbundet i Danmark, om ro og eftertænksomhed.

- Det skal saftsuseme stoppe. Og det skal stoppe hurtigt. Der har altid været tilfælde af svigt og fejlprioriteringer i politiet. Der vil altid være tilfælde. Det væsentlige er, at vi lærer af dem. Og det gør vi faktisk. Så stop heksejagten, udtaler han i en pressemeddelelse.

I Berlingske Tidende i dag kræver Venstres retsordfører, Kim Andersen, således et serviceeftersyn af politireformen, som blev indført 1. januar 2007. Her blev 54 politikredse lagt sammen til 12 store enheder. Kim Andersen vil også se på, om der på de forskellige ledelsesposter er den rigtige ekspertise.

I en rapport kommenterede rigspolitiet forleden godt 300 tilfælde, hvor borgere har været utilfredse med politiets betjening, men kun i få tilfælde er der faktisk sket fejl - og som oftest kan de ikke henføres til reformen, lød konklusionen.

Betjente: Stop heksejagten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce