Betalte 175 millioner for meget i varme


Betalte 175 millioner for meget i varme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forbrugere hos op mod 50 varmeværker i Region Midtjylland kan nu se frem til at få cirka 3000 kroner tilbage. Dansk Fjernvarme har opkrævet for meget.

Kunderne hos Dansk Fjernvarme i Region Midtjylland kan nu lune sig på andet end varmen fra varmeapparaterne. En gennemgang af selskabets regnskaber viser nemlig, at selskabet har fået for meget for varmen af kunderne hos mere end 50 værker i regionen. Det skriver Dansk Fjernvarme i en pressemeddelelse.

- Det er beklageligt, for der skal ikke være fejl i regnskaberne fra fjernvarmeværker, udtaler direktør Jørgen G. Jørgensen.

Fejlene betyder, at de 50 værker skal betale 175 millioner kroner tilbage til forbrugerne. Det svarer til 3000 kroner per forbruger, og kan altså lune lidt ekstra i de kolde vintermåneder.

Det er Energitilsynet, der har gennemgået Dansk Fjernvarmes regnskaber gennem flere år. Selskabet har dog ikke fusket med regningerne eller sat de ekstra varmepenge til side.

Tilsynet vil gennemgå alle selskabets cirka 450 varmeværkers regnskaber i de kommende fem år.

I mellemtiden vil Dansk Fjernvarme forsøge at rette op på fejlene internt.

- Regnskabsproblemerne skal ud af verden. Vi må sikre, at forbrugerne kan have tillid til, at fjernvarmeværkerne lever op til reglerne samtidig med at de sikrer stabil, billig og klimavenlig varme, siger Jørgen G. Jørgensen.

Betalte 175 millioner for meget i varme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce