Berlingske: Anonymt brev kommer fra advokatkontor

Berlingske: Anonymt brev kommer fra advokatkontor
Foto: POLFOTO/Finn Frandsen

Berlingske: Anonymt brev kommer fra advokatkontor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skattesagens anonyme brevskriver hævder at være advokatsekretær på et advokatkontor i provinsen.

Den anonyme brevskriver i skattesagen hævder at være advokatsekretær på et stort advokatkontor i provinsen, skriver Berlingske.

Berlingske har læst brevet, som skattesagens vidner også får adgang til at læse tirsdag klokken 12. Brevet er på to sider og nogle få linjer, og kuverten er stemplet i Østjyllands Postcenter.

Brevskriveren mener blandt andet at have dokumentation for, at det notat om Helle Thornings-Schmidts skattesag, som ifølge BT er skrevet af redaktionschef Simon Andersen, i virkeligheden er udarbejdet af en af indehaverne i det firma, hvor brevskriveren arbejder.

Notatet er angiveligt bestillingsarbejde fra et ledende Venstre-medlem, og der er tilgået advokatkontoret en lang række mails med bilag til brug for udarbejdelse af notatet.

Disse e-mail er ifølge den anonyme brevskriver sendt til kontoret fra Venstres sekretariat og fra Venstres pressetjeneste.

Af vedhæftede filer og bilag fremgår det, at mange af dem har været omkring Skatteministeriet.

Nogle presseklip med udtalelser af Helle Thorning-Schmidt har advokatkontoret fået fra Skatteministeriet, men det fremgår, at presseklippene angiveligt er samlet af BT.

Den anonyme brevskriver hævder, at en kollega på advokatkontoret blev sat på særlig opgave omkring valgkampen. Kollegaen fik udleveret en særlig bærbar pc og blev også bedt om at oprette en ny e-mail til projektet.

Brevskriveren synes, at det var så mystisk, at han eller hun tog en kopi af alle mails fra kollegaens pc og gemte indholdet på en USB-nøgle.

Skattesagskommissionen modtog det anonyme brev den 19. september, og det har sat hele kommissionens arbejde i stå med udsættelse af blandt andet vidneafhøringer.

Kommissionens tre medlemmer besluttede sig for at udlevere brevet til politiet til brug i efterforskningen af sagen.

Kommissionens formand, Lars E. Andersen, har opfordret den anonyme brevskriver til at give sig til kende inden tirsdag klokken 12, hvor vidnerne får lov at se det famøse brev for første gang.

Hvis brevskriveren ikke står frem, kan indholdet ikke bruges i sagen, lyder det fra formanden.

Berlingske: Anonymt brev kommer fra advokatkontor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce