Nyborg: Løsgænger Bente Damhave stiller alligevel ikke op til kommunalvalget på sin egen liste. Det meddeler den tidligere DF'er i en pressemeddelelse.

- Det har ganske enkelt tæret alt for meget på mine kræfter gennem tiden med alle de lokale interne magtkampe i DF i Nyborg, som har været negative. Nu orker jeg ganske enkelt ikke mere. Jeg har brug for noget, der gør mig glad i min hverdag, skriver hun blandt andet.

Bente Damhave begrunder desuden sin beslutning med, at hun har slidgigt og lider under en diskusprolaps i ryggen.

- Ydermere har jeg nu også fået konstateret kronisk fibromyalgi (diffuse smerter, red.). Min situation forværres år for år, og det er tid til at bruge mit liv på noget, som gør min hverdag mere harmonisk. Jeg beklager meget over for de borgere, som igen havde håbet på, at jeg ville være at finde på listen til kommunalvalget i Nyborg Kommune, men det er tid til at sige stop, oplyser Bente Damhave, der tilføjer, at der altid vil være en DF'er gemt i hende.

Den 19. november vil hun dog sætte sit personlige kryds ud for Demokratisk Nyborg.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.