Belastende sms: Holst henviste pressen til Christian Ingemann

Regionsformand Carl Holst (V) er harm over, at der trækkes penge ud af Storebæltsbroen til andre formål. Han frygter blandt andet, at det er lobbyisterne for en Kattegatbro, der har held med kunstigt at holde priserne oppe på Storebælt. Broen er godt på vej til at blive en malkeko, siger han.
Foto: Peter Leth-Larsen

Belastende sms: Holst henviste pressen til Christian Ingemann

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I en besked til TV2 Fyn henviste Carl Holst, mens han var regionsrådsformand, til Christian Ingemann Nielsen i forbindelse med tv-stationens ønske om et interview.

Mistanken om, at forsvarsminister Carl Holst lod Region Syddanmark betale for en personlig pressemedarbejder i sin tid som regionsrådsformand, styrkes nu yderligere.

TV2 Fyn er i besiddelse af en sms, hvor Carl Holst henviser til Christian Ingemann Nielsen. Hidtil har Carl Holst ellers afvist, at projektmedarbejderen skulle have arbejdet direkte for ham og lavet pressearbejde i hans Folketingsvalgkamp.

”Må jeg foreslå for fremtiden, at ønsker om interview sker ved kontakt til Christian Ingemann. Christian har adgang til min kalender og kan tage imod besked om formål, ramme , vinkel osv. for interviewet."

Denne besked modtog TV2 Fyn den 8. oktober 2014 fra daværende regionsrådsformand Carl Holst. Christian Ingemann Nielsen var dengang ansat i Region Syddanmark som medarbejder i projektet "Smart vækst og velfærd". I dag er han spindoktor for ministeren.

Regionspolitikere undrer sig

Ida Damborg, der er medlem af Regionsrådet for SF, finder det dybt mærkværdigt, at en projektmedarbejder havde adgang til regionsformandens kalender og blev briefet om vinkler og rammer for interview.

- Al kommunikation er jo forankret i vores kæmpestore kommunikationsafdeling, som blandt andet har til opgave at betjene regionsformanden. Hvis man så ovenikøbet ansætter en ekstra kommunikationskonsulent til at betjene Carl Holst, så ligner det magtmisbrug, siger Ida Damborg til TV2 Fyn.

Næstformanden i Region Syddanmark, Poul Erik Svendsen, er lige så overrasket, og afventer nu en redegørelse på det førstkommende møde i forretningsudvalget, oplyser tv-stationen.

Belastende sms: Holst henviste pressen til Christian Ingemann

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce