Beckham og balletten


Beckham og balletten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Af Peter Hagmund

peh@fyens.dk

FRU BECKHAM har sørme nok at tænke på for tiden.

Og ikke et ord om hr. Beckhams ekstra koner. Næh, vi tænker skam udelukkende på fru Beckhams nye ekstrajob som English National Ballets nye ansigt udadtil.

I Storbritannien har ballet nogenlunde samme status som i Danmark. Ballet er mestendels en traditionel kunst-gren, som samler et fast, men ikke voldsomt stort publikum.

Hvad gør man i den anledning? Tja, hvis man er ledelsen af English National Ballet, tænker man nyt. Man hyrer en person, som er kendt af en større offentlighed - f.eks. fru Beckham - og får hende til at sige rosende ting om ballet - f.eks. at hun er "a true lover of ballet". Og så gør man i øvrigt et stort nummer ud af, at Victoria Beckham har en solid danse-erfaring (tænk bare på videoerne fra Spice Girls) og i øvrigt har gået på en sceneskole, da hun var teenager.

BALLADEN har ikke ladet vente på sig. Det traditionelle balletpublikum har raset i læserbrevsspalterne, mens andre læsere har forsvaret idéen om, at en ægte celebrity som Posh kan skaffe nye og livsvigtige kunder til balletten i almindelighed og til English National Ballet i særdeleshed. Som britisk ballets enfant terrible, William Trevitt, siger til avisen The Independent:

- Du kan ikke forlade dig på dansemafiaen, hvis du vil have et stort publikum. Ikke medmindre du går ud med Naomi Campbell og kommer i aviserne på den måde.

Portræt: Odense-Fyn side 6

Beckham og balletten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce